felvetelimuhely.hu

TANULÓSZOBA ALSÓSOKNAK

MATEMATIKA KORREPETÁLÁS

KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ MATEMATIKÁBÓL

Tanulószoba alsósoknak

Családias környezetben várjuk szeretettel az alsós diákokat, iskola utáni kiscsoportos tanulószobai foglalkozásainkra. A tanulást segítő tevékenységen túl, a gyermekek személyiség fejlesztésére is fókuszálunk. A házi feladatokat elkészítjük, az elméletet segítünk megtanulni. A tehetséggondozás mellett a lassabban haladó tanulók számára a felzárkóztatást biztosítjuk. Fontos számunkra, hogy motiváltak legyenek gyermekeink, jó hangulatban és játékosan történjen a tanulás.

felvetelimuhely.hu

Tanulószobánk hatékonyságát elősegíti, hogy 4-6 fős kiscsoportokat indítunk. Mindenkire személyreszabott figyelem jut. Kiscsoportban könnyebben és gyorsabban tudnak tanulni a gyermekek. Tanulást követően játszókuckónkban indulhat a közös játék vagy a pihenés.

A tanulószoba leveszi a szülők válláról a mindennapi terheket. A családokban a délutánok innentől kezdve a felhőtlen, közös időtöltésről szólhatnak.

Szeptembertől induló tanulószobára augusztus 1-től folyamatosan lehet jelentkezni!

Érdeklődni lehet telefonon vagy e-mailben. Jelentkezés a kapcsolat oldalon.

Áraink:
3200 Ft/nap
50 000 Ft/hónap

Matematika korrepetálás (általános iskolásoknak)

Készülj könnyedén, mi átsegítünk a nehézségeken!

Ajánljuk a FelvételiMűhelyt azoknak is, akik hiányosságaikat szeretnék pótolni és tudásukat megerősíteni. Játékosan, digitális eszközök használatával is dolgozunk. Célunk, hogy a tanulókban kialakuljon a tantárgy iránti szeretet, motiváltan és hatékonyan dolgozzanak. A matematika korrepetálásra egyénileg lehet jelentkezni. A gyermeki lélek nagyon érzékenyen működik, melynek sokszor külső jelei nem is mutatkoznak meg. Fontos szempont az önbizalom megerősítése, hiszen a magabiztos tudást is csak úgy tudjuk maximálisan felhasználni, ha erős önmagukba vetett hit van mögötte. Motiválunk, támogatunk és bíztatunk, hogy együtt könnyebben menjen!

felvetelimuhely.hu
  • Örömmel és jó hangulatban tanulunk, családias környezetben
  • Felzárkóztatás
  • Kognitív képességek fejlesztése
  • Digitális eszköz használata a szemléltetéshez
  • Játékos bemelegítés
  • Fókuszálunk a gyermekek önbizalmának növelésére, stresszhelyzetek kezelésére

Augusztus 1-től folyamatosan lehet jelentkezni!

Érdeklődni lehet telefonon vagy e-mailben. Jelentkezés a kapcsolat oldalon.

Áraink: 3800 Ft/óra

Felvételi előkészítő

A felvételire készülők felé nagy az elvárás és talán ez lesz az első komolyabb megpróbáltatásuk. A FelvételiMűhelyben a felvételi előkészítőkön a logikai és problémamegoldó gondolkodásé a főszerep. A felvételi tesztek során olyan feladatokkal találkoznak a tanulók, melyek legtöbbször újdonság számukra.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy a gyermekek sokszor mechanikusan gondolkodnak matematikából és nincs az iskolákban elég idő arra, hogy logikai gondolkodásuk megfelelően kialakuljon. A felvételi tesztek megírásához szükség van a matematikai problémamegoldó képességeikre, gyorsaságukra és kreativitásukra.

felvetelimuhely.hu

A FelvételiMűhelyben célirányosan arra fókuszálunk, hogy a feladattípusokat kategorizáljuk, segítünk elsajátítani a feladatok megoldásához elengedhetetlen szemléletmódot és kellő időt szánunk a gyakorlásra. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a tanulókat felkészítsük a teszt megírására, hiszen rövid idő alatt nagyon sok feladatot kell megoldaniuk. Megtanítjuk őket a feladattípusok automatikus felismerésére, a feladatok priorizálására és a megfelelő időbeosztásra. A kialakult rutin már magabiztosságot kölcsönöz számukra a sikerhez vezető úton.

Középiskolai felvételi előkészítőket tartunk azoknak, akik:

  • 4 osztályos gimnáziumba készülnek
  • 6 osztályos gimnáziumba készülnek

Amivel igazán tudjuk a hatékonyságot növelni:

Megtanuljuk az időbeosztást. A felvételi teszt során rövid idő alatt sok feladatot kell megoldaniuk a tanulóknak, átlagosan 4-5 perc jut egy feladat értelmezésére és megoldására. Ez komolyabb koncentrációt igényel. Megtanítjuk a gyermekeknek a priorizálást és a megfelelő időbeosztást, hogy stresszhelyzetben könnyedebben menjen a munka.
Fontos az ismétlés és a tudás szinten tartása. Az otthoni házi feladatok javításával nem húzzuk az órán az értékes időt. Online elküldheted a házi feladatokat, ami kijavítva vár a következő órán.

Augusztus 1-től folyamatosan lehet jelentkezni!

Érdeklődni lehet telefonon vagy e-mailben. Jelentkezés a kapcsolat oldalon.

Áraink: 3800 Ft/óra