felvetelimuhely.hu

„A diákokat gondolkozni kell megtanítani, és nem arra, hogy mit gondoljanak.”

Margaret Mead

Eöllős-Manev Anita - Pedagógus, Közgazdász és a FelvételiMűhely alapítója Eöllős-Manev Anita - Pedagógus, Közgazdász és a FelvételiMűhely alapítója
felvetelimuhely.hu

A FelvételiMűhelyről

Jól tudjuk, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézni

Gyermekeink túlterheltek és sokszor nagyon elfoglaltak. Az iskolai tananyag nagyon sok, éppen ezért nincs feltétlenül megfelelő idő begyakorolni a feladatokat és elsajátítani a szemléletmódot. Az idő szűke miatt haladni kell tovább az anyagban. Pontosan ez az oka, hogy a logikus gondolkodásmód helyett a mechanikus feladatmegoldásoké a főszerep. A megértés és a gyakorlás elengedhetetlen, hiszen ez a tartós tudás záloga. Fontos számunkra, hogy a tanulókat végig tudjuk kísérni az általános iskolás éveken. A tanulószoba, korrepetálás majd a felvételi előkészítés mindezt biztosítani tudja számukra. Könnyedén, játékosan, a logikus gondolkodásukat használva, megfeleléseket levetkőzve, a tanulás értékessé és nem utolsó sorban szerethetővé váljon.

felvetelimuhely.hu
felvetelimuhely.hu

A FelvételiMűhely családias környezetbe várja a tanulni vágyó iskolásokat. Célunk, hogy értéket teremtsünk, motiváljuk és inspiráljuk úgy a gyermekeket, hogy a végén ők hajszolják szenvedélyesen a tudást, és ne a tudás hajszolja a gyerekeket. Logikát és kreativitást fejlesztünk, melyek nagyon fontosak a feladatok megoldásában. Segítünk a gyermekeknek, hogy játékosan, jókedvvel és kitartással álljanak a tanuláshoz. Ezt csak mikro-csoportokban vagy egyéni foglalkozásokon lehet hatékonyan elérni, ahol mindenkivel személyre szabottan tudunk foglalkozik.

Szeretjük a munkánkat, mely egyúttal a hobbink is. Szívből örülünk tanulóink sikereinek, az pedig külön motiváció, hogy ehhez mi is hozzátehetünk.